Regulament si obligatii Utilizator:

*Utilizatorul trebuie sa creeze un cont din sectiunea CONTUL MEU.

In cadrul acestei sectiuni, utilizatorul trebuie sa completeze cu date reale despre identitatea sa, pentru inregistrarea in baza noastra de date si informatii de contact corecte, pentru a se putea lua legatura cu acesta in momentul castigarii unei licitatii.

Pentru ca procesul de INREGISTRARE sa fie finalizat cu success, toate campurile trebuiesc completate, iar datele introduse raman confidentiale si nu sunt afisate public pe site, acestea fiind protejate prin legea GDPR, in vigoare.

Datele necesare la crearea contului de utilizator sunt urmatoarele:

– Nume de utilizator (Pseudonimul vizibil pe site la plasarea ofertelor)

– Nume complet (Nume si Prenume)

– Telefon (Numarul de contact)

– E-mail (Adresa de email a utilizatorului)

– Adresa (Adresa completa la care va fi livrat porumbelul)

– Parola (Parola de acces a contului)

Conturile ce contin date fictive, email eronat sau numar de telefon nevalid, vor fi sterse de pe serverul nostru.

Dupa ce ati creeat contul, trebuie sa contactati telefonic administratorul site-ului (Tel : 0731 435 945) pentru a primi ACCEPTUL !

*Odata creat contul, utilizatorul este autentificat in mod automat de catre platforma noastra, acesta putand beneficia din acea clipa de toate facilitatile oferite in cadrul site-ului nostru.

Daca acesta este dezautentificat sau daca acesta revine dupa o perioada mai mare de timp, poate accesa sectiunea CONTUL MEU, unde se completeaza cu NUMELE DE UTILIZATOR si PAROLA, introduse la crearea contului.

Daca aceste date au fost uitate, ele se pot recupera accesandu-se sectiunea “Parola uitata”, unde se introduce adresa de email folosita la crearea contului, urmand ca mai apoi, sa primeasca aici link-ul pentru schimbarea parolei.

*Fiecare porumbel afisat pe site, poate fi ofertat doar in timpul afisat de contorul de licitatii (fus orar: EUROPA / BUCURESTI) dupa expirarea acestuia, nu va mai fi posibil acest lucru.

*Fiecare porumbel expus are un PRET DE PORNIRE, pasul de crestere a ofertei este stabilit preferential de catre administrator si  platforma indrumand utilizatorul sa ofere suma formata din pretul initial + pasul de ofertare.

**PRET REZERVAT**
Ce reprezinta pretul rezervat?

In cadrul unei licitații, anumiti porumbei pot avea setat un PRET REZERVAT (suma la care este evaluat porumbelul si la care proprietarul este dispus sa il vanda)
S-a constatat ca un pret de pornire prea ridicat descurajaza potentialii cumparatori, in vreme ce un pret de plecare atractiv ii incurajaza.
Daca in momentul incheierii licitatiei, ofertele nu au atins pretul stabilit in prealabil ca fiind PRET REZERVAT, aceasta nu va avea un castigator.

Pagina cu detaliile individuale ale fiecarei licitatii, se reimprospateaza in mod automat la un interval de 2 minute.

In momentul in care un utilizator este supralicitat de catre altul, acesta este instiintat pe email.

In cadrul unei licitatii, la expirarea timpului alocat, ultimul utilizator cu oferta cea mai mare este declarat in mod automat CASTIGATOR si este instiintat pe email.

Din acel moment, castigatorul are obligatia sa ia legatura cu organizatorul in maximum 48 ore, pentru a stabili detaliile expedierii porumbelului si plata acestuia.

Obligatii Organizator:

*Organizatorul se obliga sa nu divulge sub nicio forma informatii cu caracter personal apartinand utilizatorilor.

*Sa asigure buna functionare a licitatiilor organizate si sa afiseze o transparenta absoluta in ceea ce priveste ofertarea si castigarea acestora.

*In cazuri speciale, in care se suspecteaza ca informatiile introduse la inregistrarea contului, nu sunt reale sau in cazul unei ofertari menita sa induca confuzie, organizatorul isi rezerva dreptul sa contacteze telefonic utilizatorul, mergand pana la stergerea contului sau blocarea IP-ului acestuia.

Descrierea platformei de licitatii:

– In cadrul unei licitatii porumbeii au setat un PRET DE PORNIRE,dar pot avea setat si un PRET FIX (suma la care proprietarul poate vinde acel porumbel)
Prin PRETUL FIX se poate oferi sansa unui cumparator sa isi achizitioneze acel porumbel fara a fi nevoit sa astepte finalul licitatiei !
Daca doriti sa va asigurati castigarea porumbelului dorit ,trebuie sa dati click pe butonul CUMPARA ACUM si sa continuati cu FINALIZAREA COMENZII !

– ”Pret pornire” este pretul cu care incepe licitatia.

– ”Pret actual” este cea mai mare oferta plasata in cadrul licitatiei.

– Ofertele se pot plasa in campul dedicat, cum se poate vedea in imaginea urmatoare:

Platforma noastra va completa automat campul, cu suma, tinand cont de pasul de ofertare, iar utilizatorul poate adapta suma din butoanele “+” sau “-“.

Se poate introduce oferta imediat urmatoare dupa cea existenta deja pe site, sau o suma maxima, urmand ca platforma noastra sa ofere in mod automat sume, tinand cont de pasul de ofertare (Ex.: oferta anterioara+10 lei), ori de cate ori este nevoie peste ofertele plasate de alti utilizatori, pana la suma maxima oferita de catre utilizatorul in cauza.

Dupa introducerea sumei oferite, se apasa butonul “OFERA” pentru validare.

***Cum functioneaza ofertarea automata ?***

– Practic, trebuie sa introduci suma maxima cat esti dispus sa platesti pentru acest porumbel. Sistemul nostru va oferta pentru tine cu cea mai mica suma (tinand cont de pasul de ofertare), asigarandu-ti prioritatea de a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti participanti, pana ce suma maxima oferita este atinsa.

Cand aceasta suma maxima a fost atinsa, vei fi notificat despre acest fapt si ti se va propune sa plasezi o noua suma pentru a avea garantia castigului !

– Daca porumbelul este ofertat in ultimele 10 minute de valabilitate, licitatia se prelungeste automat cu inca 10 minute, ori de cate ori este nevoie, pana ce licitatia este castigata (nu exista un numar maxim de prelungiri).

– Odata cu expirarea timpului alocat licitatiei, nu se mai pot plasa oferte.

Daca porumbelul a fost castigat de un utilizator participant, organizatorul isi ia angajamentul ca in cel mai scurt timp, acesta sa ajunga la castigator.

Aducandu-va la cunostinta toate aceste informatii, echipa Pro Pigeons va multumeste pentru atentia acordata si va doreste MULTA BAFTA !